image1 image2 image3 image4 Diese Webseite finden Sie künftig an der Adresse: http://de-raeschte.ch/1.2 . Sie werden automatisch weitergeleitet. Bitte aktualisieren Sie Ihr Lesezeichen!
// logotype

Entstehig De Räschte

D Ruopige Höpfer hend a de GV 2011 leider müesse veli Abgäng is Passive oder ganz zom Verein us verzeichne.

Die Ruopige Höpfer mussten an der GV im April 2011 leider viele Abgänge ins Passive und auch Austritte verzeichnen.

Öbrig blebe send de 13 motivierti Fraue ond Manne (wobie d Manne klar i de Menderheit...).

Mier hend also d Chöpf zämegstreckt, Idee usdiskutiert und nach hetizige Diskussione ond welde Setzige esch klar worde, mier hend alli s gliiche Ziel!

Au met 13 Lüüt chammer ad Fasnacht, ond wie!

Om de Name Höpfer in allne Ehre z'bhalte hemmer üs druf geiniged, oder em Dach vo de Höpfer es Projekt z starte. Nach lange ond emozionale Diskussione semmer einig worde dass mer könfig ond neuem Name ond onder neuem Logo wend erschiene.

De Verein Ruopige Höpfer esch wiiterhin aml läbe ond treid das ganze Projekt onder em Name "de Räschte".

Mier send üs bewosst dass das nach öber 20 Johr Höpfer en gwagte Schrett gis esch, aber;

Wer wogt, cha verlüüre, wer ned wogt hed scho verlore!

Nach 2 erfolgriche Johr esch a de GV 2013 de eistemmigi Entschloss gfasst worde dass mer de Verein Ruopige Höpfer ombenenned of "Fasnachtsmusig de Räschte". Bes of de Name bliibt eigentlech alles gliich, üsi Verpflechtige gägeöber de 100 er Gönner (100 er Aktie) send wiiterhin göltig.

2019  de-raeschte.ch  globbers joomla templates